TIFFANY VENDÉG APARTMAN, Jenő (Fejér megye)

Szálláshely a Balatontól 17 km-re, wellness szolgáltatásokkal

GERTRAUD GRUBER KOZMETIKA

monthalit.jpg      methode-ayurasan.jpg      prosi1.jpg

Kedves Vendégünk!

Bőrünk külső borítónk, amely véd bennünket, ráadásul belsőnk és lelkünk látható tükre. Érzékeny szerv, amely érzékenyen reagál úgy a külső, mint a belső hatásokra: hidegre, napra, táplálkozásra és stresszre - de örömre és jó közérzetre is. Elkísér bennünket gyermekkorunktól kezdve, velünk együtt érik és öregszik. Testünknek olyan része, amely - mindenki számára látható - viseli életünk nyomait, és nagy hatással van közérzetünkre, és fordítva is. Ezért különösen szívünkön viseljük az Ön bőrének gyengéd és gondos kezelését, egészséges és sugárzóan szép megjelenéséért. Bőr és bőr között azonban számos különbség van. Többféle bőrtípushoz tartozunk, ugyanakkor egyéni bőrképünk is változik életünk folyamán. Ezért fontos, hogy minden egyes bőrigénnyel egyénileg foglalkozzunk, éspedig nem kizárólag kívülről. A bőrápolásnál is a test, a szellem és az érzékek kölcsönhatásaira kell ügyelnünk.

A legjobbat a természetből 

Bőrgyógyászokkal, természetgyógyászokkal, táplálkozási szakemberekkel és tapasztalt szakkozmetikusokkal szoros együttműködésben keletkeznek az értékes és hatásos készítmények - a lehető legjobb dolgokból, amelyeket a természet kínál.  Mindemellett igénybe vesszük a különböző kultúrkörökből származó gyógynövények hatásáról átvett tudást, de a legújabb tudományos ismereteket és a legkíméletesebb feldolgozási technológiákat is. Fontos számunkra, hogy Ön folyamatosan első osztályú termékeket kapjon.

Egyéni kezelési módszerek

Minden bőr különböző és mindig új igényeket támaszt, amelyek teljesen egyéni ápolást és kezelést igényelnek. Mégis alapvetően négy alaptípus kristályosodik ki: a normál bőr, a száraz bőr, a zsíros bőr és a kevert bőr. Minden ilyen alaptípus kerülhet olyan állapotba, mely érzékeny, irritációkra - és sajnos gyakran allergiára - hajlamos bőrképhez vezet. Ennek kiváltói pl. káros környezeti tényezők, stressz,  pszichikai megterhelés, gyógyszerek és helytelen táplálkozás. Az úgynevezett érett bőr is egy bőrkép. Befolyásolja a természetes öregedési folyamat és külső tényezők; hogy ez többé vagy kevésbé látható-e, előbb-e vagy később - ez  kozmetikai ápolás kérdése is.

Élvezze az értékes, finom, kipróbált és hatásos ápolófaktorokkal rendelkező készítményeket, amelyek egymással tökéletes összhangban vannak, és illenek az Ön bőr-alaptípusához és bőrképéhez. Termékeink tudatosan visszafogott külső megjelenéssel tűnnek ki. Kivételes módon, számunkra nem a külső burkolat a legfontosabb, hanem elsősorban a kiváló minőségű tartalom.

gruber_asszonnyal.jpg

Gertraud Gruber asszonnyal Európa első szépségfarmján Rottach-Egernben (Németország)

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 68
Heti: 41
Havi: 1 708
Össz.: 284 743

Látogatottság növelés
Oldal: * Kozmetika
TIFFANY VENDÉG APARTMAN, Jenő (Fejér megye) - © 2008 - 2020 - tiffany-szepsegszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »