TIFFANY VENDÉG APARTMAN, Jenő (Fejér megye)

Szálláshely a Balatontól 17 km-re, wellness szolgáltatásokkal

INFRASZAUNA

     
    infra1.jpg                infra2.jpg

Az infraszauna lényege, hogy a benne generált infravörös sugarak a bõr alá minél mélyebben behatolva, azt felmelegítve méregtelenítsék a szervezetet.

Az infrakabin különösen ajánlott Önnek, ha…

jobban szereti vagy jobban bírja az alacsonyabb hõmérsékletet, mint a 100 fokos szaunát, izzadni akar, és emellett élvezni szeretné az infravörös sugárzás jótékony hatásait, a méregtelenítést, fogyást, kondicionálást csakúgy, mint az egészségmegõrzõ szerepét,

Hogyan használja az infrakabint?

A használat lehet kúra- vagy alkalomszerû. Természetesen a rendszeresség a legelőnyösebb.
Figyeljen arra, hogy szervezete teherbírása egyéni, az a mindenkori fizikai állapota szerint változik. Ha egészségügyi problémája van, a rendszeres használat előtt konzultáljon kezelőorvosával!
A kabin nyújtotta elõnyök fokozása érdekében, valamint a nagy vízveszteség ellensúlyozására használat elõtt és után fogyasszon ásványvizet. A bőr pórusainak tisztasága fontos a méreganyagok hatékonyabb távozása érdekében, ezért tanácsos lehet használat elõtt zuhanyozni, ami fokozottabb izzadást eredményezhet.
A kabinban az ülő testhelyzet a leghatékonyabb, mert az inframeleg horizontálisan terjed.
Már rövid idő után elkezdõdik az izzadás, ezért ha a hőmérsékletet melegnek találja, nyugodtan kinyithatja az ajtót. Az infrasugárzás hatása megmarad, csak a hő távozik.
A sugárzás intenzitása szabályozható a test pozíciójával, illetve helyével a kabinban. A legerõsebb sugárzás a csövek elõtt érezhetõ, a sugárzás vonalától, illetve helyétõl távolodva pedig csökken.
A használat befejeztével adjon testének egy kis pihenõt, jól eshet a kihûlõ fülkében maradva még 10-15 percig fokozatosan izzadva lehûlni. Langyos vízzel zuhanyozzon! Fogyasszon vizet!

Meddig szaunázzon egy alkalommal?

Az infraszaunában az ajánlott tartózkodás egyszeri alkalomra 20 – 30 perc. Ennyi idő alatt fennmarad a test természetes hõegyensúlya.
Az igénybevétel gyakorisága egyéni igényétõl és szervezetének teherviselõ képességétõl függõen változhat.

Mire vigyázzon?

Egészséges emberek korlátozás nélkül használhatják.
Az infrakabin használata egy sor betegség gyógyításában szerepet játszhat, ahogyan azt számos jelentés alátámasztja világszerte. A kabin használata nem ajánlott alkoholos befolyásoltság alatt, illetve éhesen. Ha bármilyen betegsége van, gyógyszert szed vagy betegség tüneteit észleli feltétlenül forduljon orvosához az infrakabin használata elõtt. Bizonyos gyógyszerek és az infraenergia együttes alkalmazása mellékhatásokat és egyéb reakciókat okozhat. Normál testhõmérsékletének emelése problémát okozhat, ha veseproblémái vannak, krónikus erythenatodis-ban, vagy sclerosis multiplexben szenved.

Jótékony hatása

Az infravörös fény egyedülálló méregtelenítési folyamatot indít el a szervezetben. Az izzadás által távozó zsír olyan szennyeződéseket visz magával, amelyek sem a veséken, sem a tüdőn keresztül nem tudnak kiválasztódni. Így kiválóan alkalmas fogyókúra esetén, cellulitisz kezelésre, sportolóknak passzív edzésre. Enyhíti a megfázás, influenza, fül- és légúti, valamint mozgásszervi panaszokat. Bőrtisztító és sejtregeneráló hatása lassítja az öregedési folyamatokat. Immunrendszererősítő, javítja a közérzetet. A kabin két személy részére nyújt  kényelmes szaunázást.  Szaunázás után tusoló áll rendelkezésre!

Az infraszauna elõnye, hogy a Philips lámpák nem igényelnek elõmelegítési idõt, bekapcsoláskor azonnal élvezhetõ jótékony hatása.

Fontos tudni!

Az infraszaunában a levegő hőmérséklete 40-45 °C-ra emelkedik szemben a száraz vagy gőzös szaunákkal, ahol a hőmérséklet a 90-100 °C-ot is eléri. Ezért idősebbek, magas vérnyomásúak is használhatják!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 68
Heti: 30
Havi: 1 697
Össz.: 284 732

Látogatottság növelés
Oldal: * Infraszauna
TIFFANY VENDÉG APARTMAN, Jenő (Fejér megye) - © 2008 - 2020 - tiffany-szepsegszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »