TIFFANY VENDÉG APARTMAN, Jenő (Fejér megye)

Szálláshely a Balatontól 17 km-re, wellness szolgáltatásokkal

csokicso2top_n_masolata.jpg

csokicsotop_n_masolata.jpg

A legújabb generációs CHOCOLATE BROWN TOP csokicsövekkel barnulhatsz. Alig több mint 1 perc felfűtési idő (ugyanannyi pénzért még több barnulás), minimalizált teljesítmény csökkenés (egyformán barnulsz 100 és 500 üzemóránál is), a mélybarnító csövekkel bőrkímélő, egészséges módon napoztathatod magad.

csokicso5_n.jpg

EU 0,3 W/m2, csökkentett intenzitás, biztonságos, nincs leégés, mélyebb, tartósabb, egyenletesebb barnulás, érzékeny bőrűek is használhatják.

Szalonunkban BLACK CARE MAGNUM EXCLUSIVE fekvő szoláriumban barnulhatsz.

      blackc3.jpg              blackcare.jpg
A szoláriumozás nem csak barnít, hanem elősegíti a szervezet D-vitamin és kalcium termelését, valamint növeli a szervezet ellenállóképességét is.

SZOLÁRIUMOZÁSI TANÁCSOK

Annak érdekében, hogy egészséges módon tudjunk szoláriumozni, érdemes betartani a barnulási tanácsokat. Mielőtt elkezdenénk szoláriumozni, nem árt, ha végig gondoljuk, milyen a bőrünk, milyen bőrtípusba tartozunk. A bőrtípusunk egy öröklött tényező, megváltoztatni nem tudjuk. Ez a genetikai tulajdonságunk meghatározza, hogy hogyan reagál a bőrünk az UV-fényre (napra és a szoláriumra egyaránt) és mennyire képes lebarnulni. Már elegendő lehet, ha végig gondoljuk, hogy nyáron nyaraláskor mennyire tudunk lebarnulni, le szoktunk-e égni a napon. Bőrtípustáblázat megtalálható a www.szolizz. hu oldalon.

Milyen típusú anyajegyekre kell oldafigyelnünk?

1. sokszínű

2. asszimetrikus

3. nagy méretű - 6 mm-nél nagyobb

4. szabálytalan szegélyű

5. előemelkedik a bőr felszínéből

Figyelni kell a változást! Ha egy anyajegyünk változik, nőni kezd, elszíneződik, a szélei megváltoznak, kisebesedik, váladékozik, esetleg vérzik, mindig mutassuk meg bőrgyógyásznak!

Fontos, hogy első alkalommal mindig rövid időre feküdjünk be a szoláriumba (6-9 perc), majd fokozatosan, ahogy barnul a bőr, emelhetjük a szoláriumozás időtartamát. Ennek az az oka, hogy minél barnább a bőr, annál több UV fény kell ahhoz, hogy tovább barnuljon.

NEM A SZOLÁRIUM VAGY A NAPFÉNY KÁROS, HANEM A LEÉGÉS !

Kerüld a leégést!

A bőrünk akkor ég meg, ha több időt napoztunk vagy szoláriumoztunk, mint amennyit az adott időben lévő barnultságunk megengedett volna. Ezért fontos a fokozatosság. A megégett bőr nem lesz szép, lehet, hogy le is hámlik, így a célunk, hogy lebarnuljunk, nem értük el, illetve még egy csomó pénzt is kidobtunk az ablakon. Ami a legfontosabb szempont, hogy a megégés károsítja a bőr szerkezetét. Leégett bőrrel tilos napozni, szoláriumozni. A gyakori napégések növelik a bőrrák rizikóját. Mindig csak annyi időre menjünk a szoláriumba, amennyit a bőrünk barnultsága megenged számunkra.

Bőrünk megfelelő hidratáltsága nagyon fontos. Ezért érdemes szolárium használat előtt és után is kozmetikumokat használni. A szoláriumozás előtti krémek felgyorsítják a barnulási folyamatokat, az utáni krémek segítenek a bőrregenerálódásban, hidratálásban.

D-vitamin

A D-vitamin számos funkciót lát el a szervezetben, hogy fittek legyünk: ellátja a vér kálcium és foszfor szintjét, segíti a kálcium felszívódását a  és a vitamin elengedhetetlen a csontok szilárdságáért.

Az emberi szervezetben keletkező D-vitamin 80-90%-a a napfény (UVB) hatására keletkezik. A legfrisebb kutatási eredmények szerint a megfelelő D-vitamin szintet tudatos táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel nem lehet elérni, csak ultraibolya fény használatával vagy receptköteles gyógyszerekkel.

Szervezetünkben egyedülállóan minden sejtnek és szövetnek van D-vitamin receptora, de az emberiség kb. 50%-a a kevés napsugárzás miatt - a földrajzi adottságok következtében - mégis D-vitamin hiányban szenved. Ez is oka a rohamosan növekvő európai rákstatisztikáknak. A délen, erős napsütésben élők között azért kisebb a tumorképződés, még a bőrrák kialakulásának kockázata is, mert a szervezetükben magasabb - néha többszöröse - a D-vitamin szint.

Magyarországon a téli nap sugárzása által nem tud megfelelő D-vitamin szint termelődni.

A szolárium tudatos és megfelelő használata a megfelelő D-vitamin szint kialakulásával, nagymértékben csökkentheti több tumorfajta kialakulásának kockázatát.

Szoláriumozzunk, napozzunk megfelelően, hogy egészségesek, szépek és barnák lehessünk !

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 68
Heti: 45
Havi: 1 712
Össz.: 284 747

Látogatottság növelés
Oldal: * Szolárium
TIFFANY VENDÉG APARTMAN, Jenő (Fejér megye) - © 2008 - 2020 - tiffany-szepsegszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »